Zangeres

Op haar 18e tekent Else een platencontract bij EMI en maakt dan 3 jaar lang als leadzangeres deel uit van de meidenband BAD CANDY. Een album opgenomen in Zweden, 3 singles, 3 videoclips, een top 10 hit, tours door Nederland en Duitsland, het voorprogramma van Pink! In de HMH en vele optredens bij radio- en tv stations als o.a. Radio 538, 3FM, MTV, TMF, FOX KIDS volgde. 

Na deze onstuimige periode met commerciële muziek verlangde ze terug naar de schoolbanken en had ze behoefte aan verdieping op muzikaal vlak. Tot haar grote vreugde werd ze toegelaten tot het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hier volgde ze zanglessen bij o.a. Floor van Zutphen (backing vocale The Wild Romance – Herman Brood). In 2014 studeerde ze af als docerend en uitvoerend musicus. Deze stap heeft haar veel goeds gebracht: vele optredens, zingen in de soulband ‘Soul-XS’ en samenwerken met vele talentvolle muzikanten. 

Daarnaast speelt ze op bijzondere gelegenheden, solo of met een gitarist. 
Hier een opname met gitarist Rudmer van der Meer. 

Review
“Denken in mogelijkheden in de huidige tijd bracht ons bij Else. 30 december 2021 onze trouwdag. Een privé optreden waar wij in een kleine setting hebben mogen genieten van haar mooie stem ondersteund met haar electrische piano. Dankjewel Else voor jouw prachtige bijdrage aan onze speciale dag!” – Corrie & Gert
⭐⭐⭐⭐⭐